Doorkijk onder de Paulusbrug aan de Nieuwegracht te Utrecht

Werkcode: 185 653 Kopieer de werkcode

André Blom Fotografie Utrecht profielfoto "Doorkijk onder de Paulusbrug aan de Nieuwegracht te Utrecht" is een kleurenfoto van André Blom Fotografie uit Utrecht van de historische binnenstad van de Domstad.

Dit werk wordt aangeboden door André Blom Fotografie Utrecht

De Utrechtse fotograaf André Blom fotografeert al jaren in opdracht. Daarnaast brengt hij Utrecht in beeld in het fotoproject 'De Utrechtse Grachten' . Ook vind je wat van zijn andere werk in zijn shop.

Meer weten over André Blom Fotografie Utrecht?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    René
    Nederland
    5 / 5

    Tevreden
    Prima werk, canvas poster laten printen op ongeveer 160 x 110cm Afdruk is meer dan geslaagd, haarscherp en goed verpakt. Ondanks de coronacrisis toch nog redelijk snel in huis. (paar weken).

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
    Jeannette
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden over het bedrijf. Is 2x dat ik kunst besteld heb bij hun. Ze geven duidelijk advies over de mogelijkheden die zij kunnen leveren. Alles word goed en stevig verpakt, voordat het opgestuurd wordt Telefonisch staan ze je netjes en deskundig te woord.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
    D Lok
    Nederland
    3.5 / 5

    Top
    Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
    Floor
    Nederland
    4 / 5

    Prachtige foto's op verschillende materialen af te drukken
    We hebben een prachtige foto uitgekozen, die heel mooi is afgedrukt op glanzend staal. Wel jammer dat de toonzaal niet meer open is, ik vond het onmogelijk om on line het juiste materiaal te kiezen. Gelukkig mochten we een keer op kantoor komen kijken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Petra
    Nederland
    5 / 5

    Superblij met ons nieuwe gedurfde kunstwerk aan de muur. Heeft zeer goed uitgepakt bij onze meubels, prachtige kwaliteit en perfect verzonden en ingepakt. Verder hele leuke updates over de maker en duidelijke tips over maten kiezen en ophangen. Voor herhaling vatbaar!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Familie Lensink
    Nederland
    5 / 5

    Helemaal top!
    Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Rob Bussink
    Nederland
    5 / 5

    Super te service en perfecte levering.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
    F. van den Burg
    Nederland
    5 / 5

    4 zeer mooie schilderijen hier besteld. De levering verloopt voorspoedig! Wel even opletten bij aflevering of de verpakking niet beschadigd is, want dat hebben wij gehad. 1 schilderij was iets beschadigd! Beste Eigenaar, dat is al met u telefonisch besproken en verder geen probleem!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2016
    maelvis maelvis
    Nederland
    5 / 5

    Bestellen en betalen is eenvoudig. De bestelling wordt goed stevig verpakt geleverd. Het koste ons de nodige moeite om het los te krijgen. Dit omdat we natuurlijk niet wisten hoe het in de verpakking verpakt zat. Maar ook in de verpakking zit het goed verpakt. Al met al kan je rustig bij 'Werk aan de Muur' iets bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
    André Bogers
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Top kwaliteit een prima print boven verwachting. Maar ook netjes en degelijk ingelijst met ophang systeem. Ben super content zeker een aanrader. Ik heb een bestelling geplaatst bij een concurrent. Kan er niet aan tippen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Marian Kool
    Nederland
    5 / 5

    Werk aan de Muur is een aanrader! De app om je werk virtueel op te hangen is top. Tussen bestellen en leveren krijg je per mail leuke info en tips en word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het schilderij (voor in de tuin) voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wat ons betreft is dit niet de laatste bestelling bij Werk aan de Muur.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2021
    giovanna van eijk
    Nederland
    5 / 5

    Schilderij is erg mooi en goed bezorgd

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023

Plus- en minpunten

  • Stevige panelen
  • In mat en glanzend verkrijgbaar
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Kwetsbaar materiaal
  • Spiegelt (in glans uitvoering) met direct (kunst)licht

Aluminium kunst met museumkwaliteit

Fine-arts prints gelijmd op stevige aluminum panelen. Door het zwevende effect en hoge kwaliteit print creëer je een kunstgalerij bij je thuis of op kantoor.

Wat voor effect kies jij? Ga voor een matte of glanzende afwerking.

Meer weten?

Meer over Aluminium en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Doorkijk onder de Paulusbrug aan de Nieuwegracht te Utrecht van André Blom Fotografie Utrecht op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
225,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden