Werkcode: 319203

Het Dom kwartet. De trots van Utrecht.

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Het Dom kwartet. De trots van Utrecht. Vier keer de Domtoren van Utrecht op een beeld. Foto's zijn genomen vanaf Weerdsluis bij De Bemuurde Weerd, vanuit de Pandhof van de Domkerk, vanaf de Oudegracht en vanaf het Domplein. Deze zwartwit foto's van de Dom in Utrecht worden tevens gebruikt als afbeelding voor de vier bierviltjes van 'De Utrechtse Grachten' . Het Utrechtse fotoproject van de fotograaf André Blom. Nu dus samen gebracht om thuis aan de muur te hangen.

Over De Utrechtse Grachten

Utrecht aan je muur! Bestel hier prints van "De Utrechtse Grachten". Kies uit 500 foto's uit het fotoproject 'De Utrechtse Grachten' van de Utrechtse fotograaf André Blom. Alle foto's in deze webshop maakte hij in Utrecht. Naast de prints die u hier kunt bestellen zijn er via zijn site nog diverse andere gerelateerde artikelen te bestellen zoals muismatten, puzzels, ansichtkaarten, verjaardagskalenders en natuurlijk de verschillende bierviltjes van de Domtoren.

Alle werken