• Het voormalig Academisch Ziekenhuis Utrecht aka AZU aan de Catharijnesingel met op de voorgrond de S van De Utrechtse Grachten thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 344400

Het voormalig Academisch Ziekenhuis Utrecht aka AZU aan de Catharijnesingel met op de voorgrond de S

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Het voormalig Academisch Ziekenhuis Utrecht aka AZU aan de Catharijnesingel met op de voorgrond de S van De Utrechtse Grachten

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het AZU, oftewel voormalig Academisch Ziekenhuis Utrecht aan de Catharijnesingel met op de voorgrond de Stadsbuitengracht. Deze foto maakt deel uit van het project 'De Utrechtse Grachten' van André Blom Fotografie uit Utrecht. Deze foto valt binnen de categorie 'Architectuur uit vervlogen tijden' in de Domstad.

Over De Utrechtse Grachten

De Utrechtse Grachten profielfotoUtrecht aan je muur! Bestel hier prints van "De Utrechtse Grachten". Kies uit ruim 600 foto's uit het fotoproject 'De Utrechtse Grachten' van de Utrechtse fotograaf André Blom. Alle foto's in deze webshop maakte hij in Utrecht. Naast de prints die u hier kunt bestellen zijn er via zijn site nog diverse andere gerelateerde artikelen te bestellen zoals Utrechtse bierviltjes, koelkastmagneten, verjaardagskalenders en ansichtkaarten. Daarnaast is hij ook regelmatig te vinden op diverse markten in de binnenstad van Utrecht!

Alle werken