Werkcode: 175706

Oudegracht met de Hamburgerbrug in Utrecht op een mistige novemberochtend

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
98 gratis verzending!
Oudegracht met de Hamburgerbrug in Utrecht op een mistige novemberochtend van De Utrechtse Grachten

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Foto gemaakt door André Blom Fotografie op een mistige novemberochtend. Langs de Oudegracht van Utrecht vind je de unieke en beroemde werfkelders met daarop vele bomen in herfstkleuren. Verder vele bruggen over de Oudegracht voorzien van vaak dubbele bogen. Deze foto maakt deel uit van een serie ansichtkaarten, genaamd "De Utrechtse Grachten 01" en is te bestellen via www.woodenwebcreations.nl, In beeld de Hamburgerbrug, gereflecteerd in het water van de Oudegracht. Een van de mooiste grachten ter wereld.

Over De Utrechtse Grachten

De Utrechtse Grachten profielfotoUtrecht aan je muur! Bestel hier prints van "De Utrechtse Grachten". Kies uit ruim 650 foto's uit het fotoproject 'De Utrechtse Grachten' van de Utrechtse fotograaf André Blom. Alle foto's in deze webshop maakte hij in Utrecht. Naast de prints die u hier kunt bestellen zijn er via zijn site nog diverse andere gerelateerde artikelen te bestellen zoals Utrechtse bierviltjes, koelkastmagneten, verjaardagskalenders en ansichtkaarten. Daarnaast is hij ook regelmatig te vinden op diverse markten in de binnenstad van Utrecht!

Alle werken