Werkcode: 470716

Prachtig licht in de kloostergang van de Pandhof van de Domkerk in Utrecht. Zwart-wit.

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
98 gratis verzending!
Prachtig licht in de kloostergang van de Pandhof van de Domkerk in Utrecht. Zwart-wit. van De Utrechtse Grachten

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Prachtig licht in de kloostergang van de Pandhof van de Domkerk in Utrecht. Zwart-wit. Deze foto maakt deel uit van het fotoproject 'De Utrechtse Grachten' van de Utrechtse fotograaf André Blom en werd gemaakt in de ochtenbd van 15 mei 2019 op een prachtige, zonnige lentedag.

Over De Utrechtse Grachten

De Utrechtse Grachten profielfotoUtrecht aan je muur! Bestel hier prints van "De Utrechtse Grachten". Kies uit ruim 650 foto's uit het fotoproject 'De Utrechtse Grachten' van de Utrechtse fotograaf André Blom. Alle foto's in deze webshop maakte hij in Utrecht. Naast de prints die u hier kunt bestellen zijn er via zijn site nog diverse andere gerelateerde artikelen te bestellen zoals Utrechtse bierviltjes, koelkastmagneten, verjaardagskalenders en ansichtkaarten. Daarnaast is hij ook regelmatig te vinden op diverse markten in de binnenstad van Utrecht!

Alle werken